Vaihto ja palautus

Peruutusoikeus

Kuluttajalla on Suomen kuluttajasuojalain mukainen oikeus peruuttaa tilauksensa ilmoittamalla siitä Palveluntarjoajalle neljäntoista (14) päivän kuluessa tilauksen vastaanottamisesta. Peruutusoikeuden käyttämiseksi asiakkaan on ilmoitettava Palveluntarjoajalle päätöksestä peruuttaa sopimus yksiselitteisellä tavalla, kuten täyttämällä palautuslomake ja lähettämällä se asiakaspalveluumme sähköpostitse osoitteeseen [email protected], tai palautettavan tuotteen mukana os. Asiakaspalautus / Luhta Home -verkkokauppa, Luhdantaustankatu 180, 15680 Lahti. Palautuslomakkeen voi ladata Palveluntarjoajan sivuilta luhtahome.fi/palautuslomake.

Tuote tulee palauttaa välittömästi tilauksen peruuttamisen jälkeen. Tuotteet palautetaan Postin toimipisteeseen ja ilmoitetaan palautuksen yhteydessä kyseessä olevan Luhta Home -verkkokaupan asiakaspalautus. Palauttaminen on kuluttajille maksutonta.

Palautettavan tuotteen tulee olla käyttämätön, kaikki tuotteeseen kuuluvat osat tulee olla tallella ja pakattuna alkuperäiseen pakkaukseen. Palautettavan tuotteen mukaan tulee liittää palautuslomake. Palautuslomakkeen voi ladata Palveluntarjoajan sivuilta luhtahome.fi/palautuslomake.

Palautettu tuote tarkastetaan ja käsitellään, jonka jälkeen Palveluntarjoaja palauttaa asiakkaan maksusuorituksen tuotteen palautuksen johdosta asiakkaalle. Palautus tehdään aina samalla kortille/tilille kuin mistä tuote on maksettu. Asiakas saa ilmoituksen sähköpostiin, kun palautus on käsitelty, jonka jälkeen rahat palautetaan asiakkaalle viimeistään 14 vuorokauden sisällä.

Vaihto-oikeus

Käyttäjä voi vaihtaa tuotteen palauttamalla tilaamansa tuotteen (Katso ohje kohdasta peruutusoikeus) ja tilaamalla vaihtotuotteen uudelleen Palvelusta. Palautetun tuotteen rahat hyvitetään normaalien peruutusehtojen mukaisesti. Vaihtopalautukset tapahtuvat, kuten normaali palautus. Ohjeet palautukseen löytyy kohdasta Peruutusoikeus.