Materiaalit

Pyyhkeet ja lakanat

Luhta Home pyyhkeet on valmistettu laadukasta kaksoiskierteistä puuvillalangasta, joka takaa erittäin hyvän kosteuden imukyvyn. Puuvillainen froteepyyhe on miellyttävän tuntuinen iholla. Vohvelipintaisen pyyhkeen tuntu on ihanan rouhea. Pyyhkeitä valmistetaan eri painoisina. Pyyhkeiden suunnittelussa on otettu huomioon niiden käyttömukavuus. Pyyhkeet kuivuvat nopeasti käytön jälkeen ja ovat pian jälleen käyttävissä kuivaamiseen.

Luhta Home- pussilakanat on valmistettu 100% puuvillasta. Kangaslaatuina on laadukkaan peruspuuvillan lisäksi puuvillasatiini sekä puuvillaperkaali. Kankaan laatu on merkitty lakanapakkauksiin. Kokeile ja löydä oma suosikkilaatusi.

100% PUUVILLA
on hyvin käyttöä ja pesua kestävää puuvillaa. Lakanat tuntuvat mukavilta ja ovat helppohoitoisia.

100% PUUVILLASATIINI
on ylellisen sileää ja pehmeää puuvillasatiinia. Puuvillakangas on kudottu niin, että kankaan pintaan muodostuu hienostunut kiilto. Satiinilaatu on painavampaa ja kiiltävämpää kuin muut Luhta Homen puuvillalaadut.

100% PUUVILLAPERKAALI
Puuvillaperkaalilakanat on valmistettu ohuesta, tiukkakierteisestä langasta, josta on kudottu tiheää kangasta. Perkaalilakanat ovat helppohoitoisia ja mukavan pehmeitä. Ne tuntuvat käytössä viileiltä ja raikkailta.

100% LUOMUPUUVILLA

Luomupuuvilla on pehmeä ja kestävä luonnonmateriaali, jonka viljelyssä ei käytetä haitallisia kemiallisia lannoitteita tai torjunta-aineita. Luomupuuvillan tuotantoprosessi on sertifioitu, ja sen alkuperä on jäljitettävissä. Tuotteiden värjäys- ja painomenetelmät perustuvat vesiliukoisten värien käyttöön.

PELLAVA-PUUVILLASEKOITTEET
Pellava-puuvillasekoitteessa yhdistyy pellavan tuoma ajaton kauneus, rouhea tuntu ja himmeä kiilto puuvillalangan pehmeyteen. Tuotteet ovat erittäin imukykyisiä ja vain paranevat käytössä.

Muut

Bambu, juutti ja puu
Ovat luonnonmateriaaleja joista valmistetut tuotteet ovat käsin punottuja ja jokainen tuote on yksilöllinen. Säilytys kuivassa. Värien säilymiseksi kirkkaana vältä tuotteiden säilyttämistä suorassa auringonvalossa.

Paperinaru ja puumateriaalit
Paperinaru on allergia ystävällinen materiaali, koska se on helppo pitää imuroimalla pölyttömänä. Säilytys kuivassa.

PET
PET on lyhenne Polyeteenitereftalaatista. PET materiaali on valmistettu muovipulloista. Materiaali on 100% uusiokäytettyä ja siitä tehdyt tuotteet ovat uudelleen kierrätettävissä. PET materiaalista valmistettuihin tuotteisiin on yhdistetty puuvillaa antamaan tuotteille miellyttävän tunnun. Hoito-ohje: imurointi, tarvittaessa tahrat pyyhitään kostealla sienellä.